Noodfonds vluchtelingen Maasmechelen

Spijtig genoeg komen we soms bij vluchtelingen in Maasmechelen extreme noden tegen die we, vanuit onze evangelische inspiratie, onmogelijk onder de mat kunnen vegen.
Om tijdelijke hulp te kunnen geven aan vluchtelingen die in Maasmechelen in uitzonderlijke schrijnende nood moeten leven, zoeken we met de twaalf parochies van Maasmechelen de nodige financiële middelen. 

Het gaat over duidelijk aanwijsbare noden die de menswaardigheid aantasten. Waarbij alle andere hulpmiddelen reeds zijn aangesproken en uitgeput. 
Om die gezinnen te helpen is er een noodfonds opgericht.

De inkomsten van het Noodfonds zullen bestaan uit vrijwillige giften. Het beheer en de besteding van deze giften is in handen van een kleine groep pastoraal verantwoordelijken die vertrouwd zijn met de bovenvermelde noden.

Je kunt een bijdrage leveren door op de ‘doneerkop’ onder deze tekst te klikken. Dit betalingsgedeelte is beveiligd. Je kunt kiezen voor betalingen via PayPal, Stripe (te betalen met creditcard) een automatische incasso die je tot 8 weken kunt herroepen via je eigen bank.
Uiteraard is het ook mogelijk om een bijdrage te leveren van tien euro of een veelvoud van tien euro op het rekeningnummer BE75 7350 6002 0251 van het ‘Noodfonds vluchtelingen Maasmechelen’

Je kunt dan kiezen tussen drie mogelijkheden:
* Ofwel geef je aan je bankinstelling een doorlopende opdracht om maandelijks een vaste som aan het Noodfonds over te maken. Je kunt deze opdracht te allen tijde herroepen.

* Ofwel stort je éénmalig een gift.

* Ofwel doe je hieronder een online betaling door op de doneer-knop te klikken, kies je zelf voor het bedrag en de betaalmethode.

We zijn je zéér dankbaar voor je begrip, je meelevendheid en daadwerkelijke steun.

De initiatiefnemers:  
Ruddy Pareyns, pastoor-moderator Pastorale Eenheid Sint-Franciscus, 
Eddy Gijsens, pastoor-moderator Pastorale Eenheid Sint-Vincentius,
Vincent Sanz-Dreesen, Pastorale Eenheid Sint-Vincentius
en de diakens Augustin Bokolo en Leo Kwanten