Gezinstocht communicantjes

De communie- en vormselvieringen van 2020 zijn verschoven naar de maanden september en oktober. En in maart zijn ook de parochiale voorbereidingen op de Eerste Communie bruusk afgebroken.

September en oktober zullen drukke maanden worden. En ook nu moeten we nog met allerhande beperkingen rekening houden.

Voor de gezinnen uit ons dekenaat die de draad van de Eerste-Communievoorbereiding terug willen opnemen, hebben we een mooi aanbod en volledig corona proof

Van 16 tot 30 augustus staat in de dekenale kerk een ‘Eerste-Communietocht’ opgesteld, en de kerk is elke dag geopend van 14 tot 17 uur. Het materiaal is ontwikkeld in het bisdom Gent. Elk gezin kan in de eigen bubbel op tocht gaan langs zeven haltes: gedoopt – verhaal – woorden – aan tafel – dankbaar – groeien in geloof – bidden. Met speelse opdrachten verkennen we de rijkdom van ons geloof en de eucharistie. Er is elke dag een begeleider aanwezig, die jullie even op weg helpt. En als het voor de ouders allemaal een beetje te druk is, kunnen de grootouders dit misschien wel ter harte nemen. En … voor kinderen die reeds de Eerste Communie hebben gevierd is het ook interessant.

Profiteer van dit mooie aanbod. De dag van de Eerste Communie zal er nog mooier en rijker door worden!

Sint-Martinuskerk Genk-Centrum
van 16 tot 30 augustus
dagelijks van 14 tot 17 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *